home

visie

mogelijkheden

voorzorg

nazorg

bij overlijden

24-uurs familiekamer

links

contact

 

Even voorstellen...

...mijn naam is Jannie Hulsbergen-Snoeck, geboren op 14 december 1956 in Berlicum (N-Br). Ik ben getrouwd met Bennie Hulsbergen en samen hebben we 3 dochters en 3 kleinkinderen.

Na mijn jeugd in Berlicum, ben ik met mijn man in Veghel gaan wonen, ik was toen werkzaam bij de Rabobank in Berlicum. Na de geboorte van onze eerste dochter ben ik gestopt met werken om dit vervolgens na ongeveer 10 jaar weer op te pakken. Alleen nu als hulp in de nachtdienst bij bejaardetehuis Joachim en Anna in Veghel. Daar deed ik mijn eerste ervaring op met de zorg rondom overledenen. Getrokken door het uitvaartwezen ben ik gaan solliciteren bij uitvaartverzorging Claassen in Veghel. Na een aantal jaren hier met veel voldoening gewerkt te hebben en veel ervaring te hebben opgedaan, zijn we naar Bergen op Zoom verhuisd.

Inmiddels had ik bij Claassen de gelegenheid gekregen de opleiding Piėteitvolle Verzorging en Restauratietechnieken te volgen. Na de opleiding UItvaartonderneming van de Stivu ben in in 1998 gestart met mijn eigen uitvaartonderneming.

In 2004 zijn wij de aula van de Stichting Protestante Begraafplaats gaan huren, deze hebben we zo ingericht dat nabestaanden hier in huislijke sfeer afscheid kunnen nemen van hun dierbare.

In maart 2011 hebben wij onze uitvaartonderneming kunnen uitbreiden met een 24-uurs familiekamer aan de Melanendreef. Het is fijn dat wij nabestaande extra tijd kunnen bieden tijdens de opbaardagen van hun overleden dierbare. Met deze familiekamer bieden wij mensen de gelegenheid om hun dierbare te bezoeken wanneer men dit wenst.

Het werken in de uitvaart geeft mij veel voldoening, ik vind het belangrijk dat iedereen de volle aandacht en gewenste zorg krijgt.